Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat la începutul lui 2016.

Potrivit unui articol publicat în Coreea de Sud, Samsung Galaxy S7 va fi prezentat în ianuarie 2016 și lansat pe piață în luna februarie.

Conform unor informații apărute recent, Samsung folosește o nouă metodă de dezvoltare a flagship-ului, care se numește Agile, și a renunțat la metoda obișnuită ”Waterfall”.

Phonearena.com scrie că presa din Coreea de Sud citează un analist de la SK Securities, care aparține grupului SK Telecom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din Coreea de Sud.

Există șanse ca informația să fie adevărată. Modele precedente din seria ”Galaxy S” au fost prezentate în perioada februarie-martie, la Mobile World Congress, în Barcelona, și lansate abia prin aprilie. Însă, Samsung a lansat Galaxy Note 5 mai devreme și s-ar putea ca ciclul lansărilor să fi suferit modificări. Așadar, există posibilitatea ca lansarea telefonului Samsung Galaxy S7 să aibă loc mai devreme.

Samsung Galaxy S7 va avea un procesor Snapdragon 820 sau Exynos M1 / 8890 (în funcție de piața pe care apar). Potrivit unui zvon, va exista o versiune standard, care va fi lansată alături de o versiune cu display curbat și o altă versiune mai mare, gen phabletă.


Poate te intereseaza si