Asus Zenfone 2 Laser este disponibil la eMAG.

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor telefoane ZenFone 2 Laser, dotate cu cameră foto PixelMaster de 13 megapixeli și autofocalizare cu laser. Pe piața românească vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) și 5.5 inci (ZE550KL), echipate cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate și protecție la zgâriere. Cele două telefoane ZenFone 2 Laser dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biți și 2GB RAM pentru performanțe ridicate.

Libertatea, conectivitatea și expresivitatea stau la bazele interfeței grafice ASUS ZenUI pentru dispozitive mobile. Această nouă versiune oferă o experiență de utilizare mai simplă, cu un aspect nou și stilat ce presupune spații albe pentru un design aerisit, care plasează în centru informațiile pentru o interacțiune inteligentă. ZenFone 2 Laser oferă tuturor abilitatea de a personaliza complet interfața grafică conform propriului stil și a preferințelor de utilizare, incluzând lansatorul de aplicații, temele, caracterele, icoanele și multe altele.

ZenUI are o mulțime de alte funcții și aplicații extraordinare, incluzând ZenMotion, SnapView, Kids Mode alături de Trend Micro și ZenUI Instant Updates, ce îmbunătățesc modul de utilizare, securitatea și confidențialitatea.

Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL, adică varianta cu display de 5 inch se află deja pe site-ul celor de la eMAG. 


Poate te intereseaza si