Monitorul Philips oferă imagini spectaculoase QHD.

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează un monitor de 25 inci ce dispune de un ecran LED AH-IPS și rezoluție Quad HD. Monitorul este realizat în proporție de 65% din mase plastice reciclate, ignifuge, care nu conțin compuși PVC sau alți derivați care pot fi inflamabili.

Acest nou model de monitor Philips oferă imagini uimitor de clare la o rezoluție Quad HD de 2560×1440 sau 2560x1080px. Secretul din spatele acestor rezultate deosebite este panoul de calitate ridicată care conține un număr ridicat de pixeli, datorită surselor de bandă largă cum ar fi DisplayPort, HDMI și Dual DVI. Structura imbunătățită a panoului AH-IPS este responsabilă pentru reproducerea culorilor superbe, pentru timpul de răspuns rapid și consumul de energie redus în comparație cu alte modele de ecrane cu unghi de vizualizare mare.

Datorită panoului de generație nouă, grosimea marginilor exterioare a noului ecran Philips este de numai 2,5mm. Combinat cu rama neagră de numai 3,5mm, dimensiunile marginilor sunt considerabil mai mici pentru o minimă distragere a atenției și un nivel maxim de vizualizare. Conceput special pentru a oferi și funcția multi-display sau cea de acoperire a aplicațiilor (funcție utilizată în design grafic și gaming) ecranul va da cu siguranță impresia utilizatorilor că folosesc un monitor cu un ecran mai mare.

Pe lângă materialele ecologice care într-o proporție mare conțin mase plastice reciclate, ecranul oferă de asemenea caracteristici ergonomice. Suportul SmartErgoBase permite așezarea ecranului la un nivel foarte scăzut până la nivelul biroului, pentru un unghi cât mai confortabil. Nivelul jos al marginii inferioare a ecranului este ideal pentru utilizatorii care poartă ochelari cu lentile bifocale, trifocale, sau ochelari cu lentile progresive, în timp ce lucrează la calculator. De asemenea ecranul poate fi reglat pentru a obține un mod de vizualizare cât mai confortabil pentru fiecare utilizator la nivelul și unghiul preferat. Acest detaliu ajută la reducerea efortului și a oboselii.

Noul monitor Philips va putea fi disponibil în Europa începând cu sfârșitul lunii septembrie.


Poate te intereseaza si