Instagram a depășit Twitter-ul!

Instagram a anunțat că a a ajuns la peste 400 de utilizatori activi pe lună. Asta în condițiile în care în decembrie 2014, rețeaua de socializare avea 300 de milioane de useri.

Compania a mai anunțat că zilnic peste 80 de milioane de fotografii sunt distribuite pe rețeaua de socializare. Instagram a dezvăluit că dintre cei 100 de milioane de utilizatori, care au apărut în ultimele luni, mai mult de jumătate sunt din Europa și Asia. Asta înseamnă că mai mult de 75% dintre utilizatorii Instagram sunt din afara Statelor Unite ale Americii.

”Suntem încântați să anunțăm că Instragram a ajuns la 400 de milioane de utilizatori.În timp ce aceste repere sunt foarte importante, pe noi ne încântă foarte mult modul cum comunicarea vizuală face ca lumea să pară mai mică.

Comunitatea noastră a evoluat și a devenit globală, peste 75% dintre utilizatori locuiesc în afara SUA. Pentru noii utilizatori ai Instragram: bine ați venit! Printre cei 100 de milioane de utilizatori noi, mai mult de jumatate trăiesc în Europa și Asia. Foarte mulți utilizatori s-au înscris și din Brazilia, Japonia și Indonezia ”, scrie în comunicatul Instagram.

Rețeaua de socializare a fost cumpărată de Facebook în 2012, la prețul de un miliard de dolari.


Poate te intereseaza si