Mlais MX și Oukitel U8, două dintre cele mai performante smartphone-uri chinezești se află la reduceri.

Dacă vă gândeați că doar cele mai importante branduri din lumea tehnologiei, precum Samsung și Apple să află într-un continuu război, să știți că vă înselați. Acesta, de fapt, este singurul care este puternic mediatizat, însă consider că fiecare brand își dorește să lanseze cele mai bune produse și îi vede pe ceilalți ca pe niște rivali.

Pentru că nu mi-am mai comandat nimic de ceva vreme de pe site-ul celor de la EverBuying, am zis că ar fi cazul să profit de oferta pe care aceștia o au la telefoanele Mlais MX Base și Oukitel U8 și să aleg unul dintre ele.  Partea cea mai grea acum a sosit pentru că nu știu ce să aleg.

Mlais MX Base şi OUKITEL U8 vin cu același model de procesor, de 2GB de memorie RAM, 16GB memorie internă şi acelaşi model de GPU, fapt pentru care nu există o deosebire din punct de vedere hardware între cele două modele.

Diferențele apar abia când punem accent pe design și aducem în discuție dimensiunea display-ului, autonomia bateriei. Altfel spus, OUKITEL U8 vine cu un display mare, de 5,5 inch și o autonomie a bateriei de 2850 mAh, în timp ce Mlais MX Base are un display mai mic, de 5 inch și o autonomie a bateriei de 4300 mAh.

Atunci când vă alegeți un telefon este foarte important să știți ce vreți exact de la el. Pentru mine cel mai important aspect este autonomia bateriei și tocmai din acest motiv o să-l aleg pe Mlais MX Base folosind cuponul MlaisMX și voi da doar 110 dolari. Cei care aleg să-l comande pe OUKITEL U8 vor plăti doar 114 dolari pe el.

Mlais MX Base vs OUKITEL U8, care ți se pare mai performant?

Poate te intereseaza si