Evolio a lansat x-Watch, primul smartwatch lansat de un brand românesc.

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de IT&C, anunţă lansarea primului smartwatch sub brand românesc.

x-Watch este atât un ceas elegant, cu finisaje premium, cât şi un gadget care îmbunătăţeşte experienţa de viaţă şi de comunicare a utilizatorilor.

Ceasul dispune de un display IPS de 1.22″ FQVGA 240*204 pixeli şi poate fi folosit atât pentru convorbiri telefonice cât şi pentru transmiterea de mesaje text predefinite, fără a fi nevoie de a scoate smartphone-ul din buzunar sau geantă.

x-Watch notifică utilizatorul în privinţa mesajelor primite, permiţând citirea acestora şi trimiterea unor răspunsuri predefinite, toate acestea direct de pe ecranul ceasului. În acelaşi timp, x-Watch dispune de o serie de funcţii ce afişează parametri importanţi pentru o viaţă mai sănătoasă: măsurarea pulsului, măsurarea paşilor şi a caloriilor consumate, reminder de sedentarism şi monitor pentru calitatea somnului.

x-Watch dispune de organizer digital cu funcţie „reminder” şi functie antifurt, avertizându-te când te-ai depărtat cu mai mult de 15 m de smartphone-ul cu care este conectat. Ceasul are o autonomie de 2 până la 5 zile de funcţionare şi poate fi customizat prin alegerea unui ecran şi a temei preferate. Are un diametru de 46.5mm si o greutate de 50 grame.

Preţul recomandat de vânzare este de 399 de lei, dar în perioada de precomandă x-Watch poate fi achiziţionat la 249 de lei.


Poate te intereseaza si