Autonomia bateriei lui iPhone 6s Plus este de doar 2750 mAh.

Conform unor imagini distribuite de site-ul Taiwanez AppleClub, iPhone 6s Plus folosește o baterie de 2750 mAh. Asta înseamnă că bateria noului iPhone 6s Plus este mai mică decât bateria de 2915 mAh găsită într-un iPhone 6 Plus.

Deja știam că iPhone 6s va avea o baterie mai mică, de 1715 mAh, comparată cu bateria de 1810 mAh a lui iPhone 6. Acest lucru a fost observat într-un video creat de Apple pentru a demonstra tehnologia 3D Touch, însă până acum nu am avut o confirmare vizuală a bateriei folosită de iPhone 6s Plus.

Înainte de lansarea iPhone 6s și 6s Plus, circulau zvonuri care sugerau că ambele terminale vor avea baterii mai mici, și s-au dovedit a fi adevărate. S-ar părea că Apple a optat pentru baterii mai mici în noile telefoane pentru a face loc unor componente noi, precum motorul tactil dedicat, care permite feedback-ul tactil atunci când 3D Touch este folosit.

Deși bateriile noilor iPhone 6s și 6s Plus au capacitate mai redusă, durata lor de viață nu a fost afectată, datorită optimizărilor procesorului A9 și a îmbunătățirilor software. Ambele dispozitive continuă să ofere aceeași durată de viață a bateriilor ca și modelele iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Cele două telefoane vor fi lansate Vineri, 25 Septembrie. Cei care au pre-comandat își vor primi noile device-uri începând cu acestă dată, iar Magazinele Apple din țările din primul val de lansare vor începe comercializarea lor tot Vineri, 25 Septembrie.

iphone-6s-plus-baterie


Poate te intereseaza si