Dupa ce a debutat pe Android cu putin peste un an in urma. Photo Sphere a fost de genul “Hei, uite ce poate sa faca telefonul meu” lucruri pe care utilizatorii Android le-au ridicat deasupra prietenilor non-Android. Astazi, Google deschide portile si pentru utilizatorii de iPhone cu Photo Sphere Camera aplicatie pentru iOS. Acestea sunt vesti bune pentru cei ca noi care iubim sa ne uitam la asemenea imagini minunate.

Pentru cei care nu sunt familiarizari imediat, anul trecut Photo Sphere a fost construita chiar in camera nativa a Android-ului. Iti ofera posibilitatea de a prelua o imagine de 360 de grade, panoramica a lumii ce te inconjoara. Tu trebuie sa stai intr-un singur loc, apasand declansatorul, dupa care vor aparea punctele virtuale pe ecranul tau si te vor ghida pe fiecare centimetru. Inclini si rotesti camera in jurul tau, capturand fiecare punct albastru pana cand ai o imagine completa de 360 de grade, ai putea sa iti imaginezi ca stai in interiorul unui glob uitandu-te in afara.

Daca ai probleme in privinta asta,in acest Video de la Google Maps iti va explica ce trebuie sa faci !

Odata ce ai capturat toate imaginile pentru Photo Sphere telefonul tau va lipi totul impreuna automat . Poti ulterior sa derulezi cu degetul pe langa imagine sa vezi totul asa cum era initial. Daca iti place, poti alege sa o uploadezi la Views (sau chiar pe Google Maps direct). Views de fapt se comporta ca o biblioteca pentru toate imaginile capturate cu Photo Sphere, si le face mai usor de impartasit.

Aplicatia 360-Panorama Photo Sphere vine si pe iOS !
Aplicatia 360-Panorama Photo Sphere vine si pe iOS !

 


Poate te intereseaza si