Xiaomi a lansat mult așteptatul Mi 4c.

Xiaomi a lansat un telefon cu specificații foarte bune, un design curat și la un preț foarte accesibil.

Noul telefon Mi 4c are un display de 5 inch, 1920×1080, cu două moduri: Sunlight Display și Night Reading, care reglează lumina ecranului în așa fel încât să vezi bine atât ziua, cât și noaptea.

Xiaomi a introdus și câteva trucuri pentru noul telefon. De exemplu, Edge Tap îți permite să faci un selfie dacă apeși o dată pe marginea dispozitivului, iar dacă apeși de două ori mergi înapoi. Cu Double Tap to Wake poți să activezi ecranul cu două atingeri.

Smartphone-ul este echipat cu o cameră foto de 13 MP, cu senzor Sony IMX258/Samsung S5K3M2 ISOCELL, Phase Detection Autofocus și flash în două tonuri. Camera foto pentru selfie are 5 MP, obiectiv cu unghi larg și are un mod Beautiful.

Telefonul are un procesor 1.8GHz hexa-core Snapdragon 808, Quick Charge 2.0, baterie de 3080mAh, 2/3GB of RAM, memorie de stocare 16/32GB, slot dual SIM, conector USB Type-C. Xiaomi a introdus și o telecomandă cu infraroșu în telefon care îți permite să controlezi televizorul cu Mi 4c.

Xiaomi Mi 4c este disponibil în China din data de 23 septembrie, la prețul de 204 de dolari pentru modelul 2GB/16GB și 235 de dolari pentru modelul 3GB/32GB. Mi 4c nu este un telefon de ultimă generație, dar este unul bunicel pentru prețul de 204 de dolari. Nu știm dacă telefonul va fi disponibil și în altă țară în afară de China.


Poate te intereseaza si