Allview lansează noile smartphone-uri E4, E4 Lite.

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Romȃnia lansează astăzi E4 şi E4 Lite, două noi smartphone-uri din gama E. Acestea au un design elegant, datorat ramei de metal şi display-ului IPS HD construit cu ajutorul tehnologiei ON-CELL. Ambele device-uri sunt Dual SIM şi oferă multiple modalităţi de a rămane mereu conectat, oferind posibilitatea de navigare la viteze 4G, de pȃnă la 150 Mbps, device-urile fiind Dual Mode, compatibile atȃt cu standardul FDD cȃt şi TDD.

Noul smartphone E4 are integrate un procesor Octa Core cu frecvenţa de 1,3GHz şi o soluţie grafică Mali T720, pentru un plus de performanţă. Smartphone-ul are 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă cu pȃnă la 32 GB adaugȃnd un card microSD.  Noul E4 Lite, versiunea mai accesibila, are integrate un procesor Quad Core cu frecvenţă de 1,3GHz şi o soluţie grafică Mali T720. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă cu pȃnă la 32 GB adaugȃnd un card microSD. Ambele device-uri rulează Android™ 5.1. Lollipop ceea ce ȋnseamnă ca dispun de un UI familiar, utilizarea lor fiind foarte facilă.

Ambele device-uri dispun de două camere foto, una principală de 13 MP cu autofocus cu filtru UV, respectiv una frontală de 5 MP cu un număr impresionant de funcţii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.

E4 şi E4 Lite beneficiază de un display LCD HD de 5 inch, care prin intermediul tehnologiei ON-CELL a permis introducerea touchscreen-ului (suprafată senzorială) ȋn structura LCD-ului, nemaifiind o componentă separată. Aceasta tehnologie contribuie la reducerea semnificativă a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structură mai uşoară, la redarea de culori naturale, oferind unghiuri mai bune de vizualizare şi eliminȃnd reflexiile optice din interior.

E4 şi E4 Lite sunt disponibile ȋncepȃnd de astăzi pe bază de precomandă la preţuri de 1049 şi respectiv 799 lei, livrările ȋncepand din data de 19 octombrie 2015.
allview e4


Poate te intereseaza si