LG Class este un telefon mid-range din metal.

Companiile producătoare de telefoane mobile caută mereu metode noi de a diferența dispozitivele între ele și cea mai utilizată este cea care vizează designul.

LG se folosește de această abordare cu noul telefon de nivel mediu, LG Class, primul telefon al companiei care va fi în totalitate din metal.

Dispozitivul este creat special să fie de nivel mediu chiar dacă va fi construit dintr-un noul material pentru LG.

Designul nu a fost gândit ca să fie un flagship, ci e mai degrabă unul industrial și îndesat cu multe pătrate și noduli care nu arată bine. Cei de la site-ul androidandme.com scriu că arată de parcă LG a luat un telefon de nivel mediu de acum câțiva ani și l-a îmbrăcat în metal, iar combinația nu e prea bună. Telefonul a împrumutat de la G4 butonul de setări pentru a pune butoanele de putere și volum în spatele telefonului, sub camera foto.

LG Class are un display de 5 inch, 720p, cu margini curbate, 1.2 GHz, procesor quad-core Snapdragon 410, 2 GB RAM, memorie de stocare 16 GB și card microSD, cameră foto de 13/8 MP, o baterie de 2050 mAh, 4G LTE și Android 5.1 Lollipop.

Telefonul ar putea fi disponibil în Coreea de sud în trei culori: auriu, argintiu și albastru închis, la prețul de 399,300 Won sau $340 USD. Nu se știe dacă va fi pus în vânzare și pentru alte țări.


Poate te intereseaza si