Blackberry Venice cu android si tastatura qwerty

Săptămâna trecută, pe net, au apărut imagini cu BlackBerry Venice și, chiar dacă compania nu a confirmat existența lui, deja există prea multe imagini cu dispozitivul, care arată că acesta urmează să ajungă pe piață.

Noul telefonul de la BlackBerry va avea un display glisant și tastatură QWERTY. În ultimul clip apărut pe net, publicat de Baka Mobile, am văzut că telefonul are tastatura slider QWERTY îmbunătățită. În loc de BlackBerry OS, telefonul va avea un sistem de operare Android, cel mai probabil Marshmallow, dacă nu, Lollipop. Unele aplicații Android au început să ruleze și pentru BlackBerry, dar utilizatorii își doresc un BlackBerry pe care să ruleze direct un sistem de operare Android.

Noul telefon va fi o îmbinare perfectă între BlackBerry și Android. Va avea motorul de căutare standard, Google Service, BlackBerry Hub și tastatură sensibilă la atingere, care permite utilizatorului să navigheze cu ușurință pe net, dar și prin meniu.

Nu se știe dacă numele telefonului va rămâne Venice. În SUA, dispozitivul este foarte așteptat, fiindcă aici BlackBerry are cea mai mare piață. John Chen, CEO BlackBerry, a dezvăluit că încearcă să salveze compania cu un nou smartphone, iar acesta ar putea fi chiar Venice.

Deși sunt multe dispozitive Android OEM cu care BlackBerry va concura, avantajul companiei este că telefoanele sale au opțiuni de conectivitate unice, care trimite un email chiar și fără o conexiune la internet. Mai există, bineînțeles, și avantajul tastaturii QWERTY, care nu se mai găsește la smartphone-uri. BlackBerry crede că încă mai există oameni care au nevoie de această tastatură ca să fie mai productivi.

Odată cu acest model, ai alege să cumperi un telefon Blackberry Venice? 

Poate te intereseaza si