Smartphone-urile celor de la Ulefone sunt în centrul atenției săptămâna aceasta pe EverBuying.

În perioada 21-27 septembrie, cei de la EverBuying, unul dintre cele mai importante magazine online de tablete și telefoane chinezești, aduc în centrul atenției cele mai performante și elegante telefoane ale brandului: Ulefone Be Touch 2, Ulefone Paris, Ulefone Be Pro.

  • Ulefone Be Touch 2 este o opțiune pentru cei care își doresc să își achiziționeze un iPhone 6Plus. Are un procesor cu opt nuclee la 1,7GHz, o memorie RAM de 3GB, o memorie internă de 16 GB dar care se poate extinde până la 64 GB cu ajutorul unui card microSD și un senzor de 13 megapixeli de la Sony pentru camera foto. Ecranul este protejat cu Gorilla Glass și dispune chiar și de quick charge, ceva ce nu vei găsi pe prea multe telefoane.În perioada 21-27 septembrie, prețul lui Ulefone Be Touch 2 este de 190 de dolari.
  • Ulefone Paris este un smartphone dual-sim, care vine un display de 5 inch, cu o rezoluție  rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 64 construit pe o arhitectură de 64 biți, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă de 16GB cu posibilitatea de extindere a capacității de stocare cu ajutorul unui card microSD, camera principală este de 13 MP iar cea secundară/ frontală sau cum ne place nouă să o denumim, camera de selfie este de 5 MP. Ulefone Paris rulează de pe Android 5.0.1 Lollipop și are o autonomie a bateriei de 2250 mAh. Până pe 27 septembrie, prețul lui Ulefone Paris este de 130 de dolari.

Suntem foarte încântați de noua săptămână de reducere pe care cei de la EverBuying au pregătit-o cumpărătorilor deoarece o parte din telefoanele noastre preferate de la Ulefone sunt la reducere și vă recomandăm să vi le achiziționați și voi.

Poate te intereseaza si