Lenovo Lemon X va fi primul telefon creat de Motorola.

Nu avem niciun dubiu că la un moment dat Lenovo și Motorola vor fuziona, este doar o chetiune de timp, dar până atunci se pare că cele două companii se pregătesc să scoată pe piață un telefon, care se va numi Lenovo Lemon X și va fi creat de Motorola.

Nu cunoaștem multe detalii, dar există dovezi care arată că Lenovo va lansa un telefon creat de Motorola. Unul dintre directorii companiei a menționat că Lenovo intenționează să se folosească de cunoștințele Motorola în domeniul design-ului hardware.

Potrivit Lenovo, Mobile Business Group este restructurată pentru a alinia dezvoltarea, producția și fabricația telefoanelor și pentru a îmbina mai bine punctele complementare ale Lenovo și Motorola.

Noul telefon Lenovo seamnă foarte bine cu un telefon Motorla. Ramele metalice și benzile antenei sunt situate ca la Moto X și Nexus 6. Dacă sunteți familiarizați cu telefoanele Motorola o să vă dați seama de diferențe și asemănări.

Ceea ce se vede în spate, ar putea fi senzorul de amprenta, care funcționează perfect dacă dispozitivul are Android Marshmallow.

Chen Xudong, vicepreședinte Lenovo Group, a anunțat că ”Seria DROID nu are în plan să introducă sau să mențină noi smartphone-uri”. S-ar putea să nu mai existe alte DROIDE noi, dar cu toții știm că aceste telefoane sunt pur și simplu rebranduite și reîmpachetate în variante Moto X, cel puțin așa se întâmplă în SUA. S-ar putea să nu mai existe DROID nou în China, dar în SUA orice este posibil. Telefoanele DROID se bucura de un mare succes, nu știm exact cât la sută din piața de Android ocupă, dar sunt foarte cunoscute și o bună perioadă de timp au fost denumite de Time ”Gadgetul Anului”. Lenovo are multă încredere în numele Motorola, iar telefoanele produse de acesta companie sunt printre cele mai bine vândute telefoane.


Poate te intereseaza si