Teclast X98 Pro este tableta care poate rula atât cu Windows 10 cât și cu Android 5.0 Lollipop.

În urmă cu ceva timp, când încă nu aveam ocazia să testez o parte din smartphone-urile sau tabletele lansate pe piața asiatică, trăiam cu ideea că tot ceea ce produc chinezii sunt gadget-uri produse într-o mare grabă, fără calitate și performanțe.

Acum, mi-am schimbat părerea aproape în totalitate și am ajuns la concluzia că nu trebuie să fii neaparat un brand mare și important pentru a produce device-uri de calitate, la un preț rezonabil, accesibil pentru toată lumea. Cred că v-ați confruntat și voi cu situația în care ați dat o grămadă de bani pe un produs pentru că era de firmă, nu neaparat că era mult mai performant decât alte branduri mai puțin cunoscute sau chiar necunoscute.

Am adus toate aceste lucruri în discuție, deoarece astăzi vreau să vă recomand o tabletă produsă de cei de la Teclast, o companie destul de cunoscută în China și mai puțin cunoscută pe piața internațională, dar care oferă tabletei Teclast X98 Pro o configuranție interesantă.

Ce mi-a atras atenția cel mai tare la această tabletă este faptul că este dual-boot, adică poate rula în paralel cu două sistem de operare diferite, în cazul nostru: Windows 10 și Android 5.0 Lollipop pe care ți le alegi atunci când deschizi tableta. Un alt lucru care mi-a atras atenția a fost procesorul Intel, eu având o părere foarte bună despre tot ce produc cei de la Intel.

Teclast X98 Pro este o tabletă cu un display 9.7 inch cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, procesorul este de tip Intel X5 – Z8500 , quad-core ce ce rulează la frecvențe de până la 2.24 GHz. Tableta este dotată și cu 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare intern, autonomia bateriei are o capacitate de 8500 mAh, conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth 4.0 dar și port HDMI, camera principală este de 5 MP iar cea secundară este de 2 MP.

Chiar dacă configuranția tabletei nu este cea mai performantă, clasându-se undeva în categoria tabletelor mid-range, mi se pare foarte interesant faptul că aceasta rulează cu noul sistem de operare a celor de la Microsoft, Windows 10.

Apreciez foarte tare faptul că le permite utilizatorilor să aleagă între siguranța pe care Windows 10 o oferă și dinamismul cu care Android 5.0 Lollipop a sosit pe toate dispozitivele sale.

Teclast X98 Pro poate să fie tableta ideală pentru vacanțe sau pentru momentele în care nu dorești să pornești laptopul sau computerul.

Tableta dual-boot, Teclast X98 Pro, se află la promoție la Gearbest pentru următoarele 3 zile și poate fi comandată la prețul de 239 dolari. 


Poate te intereseaza si