Au apărut noi imagini cu BlackBerry Venice.

Am făcut cunoștintă cu telefonul canadienilor de la Blackberry în primăvara anului acesta la MWC, unde acesta ne-a fost prezentat ca fiind BlackBerry Slider.

Pe parcursul timpului numele i s-a mai schimbat, a devenit Venice care va fi primul BlackBerry care va rula de pe Android.

S-ar părea ca Blackberry Venice se va lansa spre sfârșitul anului, undeva prin noiembrie, potrivit zvonurilor apărute, însă nimic nu este sigur deoarece toate aceste speculații apărute nu au fost confirmate de canadieni.

De-a lungul timpului au mai apărut o serie de imagini cu Venice, însă astăzi vedem încă o serie de fotografii hands on, care ne oferă informații mai clare asupra ecranului cu muchii curbate şi a tastaturii QWERTY fizice, de care știam încă de la MWC 2015.

BlackBerry Venice, va avea display 5.4 inch Quad HD, rezoluţie 2560 x 1440 pixels, tastatură QWERTY. BlackBerry a ales procesorul 6 core 1.8GHz Qualcomm Snapdragon 808 şi nu cel octa core Snapdragon 810 pentru a evita supraîncălzirea. Noul telefon va avea 3GB RAM, camera foto principală de 18 MP, iar cea frontală de 5 MP.

Fiind obișnuită cu actualele modele de BlackBerry care rulează cu BlackBerry OS, sunt tare curioasă cum va fi să ai Android pe un astfel de telefon.


Poate te intereseaza si