Monitorul curbat Philips pune utilizatorul în centrul atenției.

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează primul model cu ecran curbat pentru pc. Monitorul de 34-inci Brilliance Curved UltraWide învăluie câmpul vizual al utilizatorului pentru a crea o experiență captivantă.

Prin intermediul ecranului UltraWide, a rezoluției Quad HD, a spectrului RGB și a tehnologiei MultiView, atrăgătorul monitor de 34 inci îi ajută pe utilizatori să fie cât mai concentrați la sarcinile de la birou.

Formatul UltraWide 21:9 creează un spațiu foarte mare pentru desfășurarea activității într-o zi plină de multitasking. Utilizatorii pot vizualiza și compara informațiile din ferestre în mod constant fără o comutare prealabilă, fără efort, chiar și atunci când ecranul este împărțit în mai multe secțiuni similar folosirii tehnologiei MultiView.

Modul “Economy” este creat special pentru a afișa numai aplicațiile de lucru zilnice ale utilizatorului oferind un consum redus de energie.

Noul monitor dispune de toate variantele existente de conectivitate pentru a putea face munca mai ușoară pentru utilizatori. DisplayPort și HDMI 2.0 pentru imagini de calitate ridicată, tehnologia MHL pentru utilizarea conținutului telefoanelor inteligente pe ecran și USB 3.0 pentru transfer de date rapid și încărcarea telefonului și a altor dispozitive mobile.

Noul monitor LCD curbat UltraWide de la Philips va fi disponibil în marile magazine de specialitate la sfarșitul lunii octombrie.


Poate te intereseaza si