XiaoMi MiFa este o boxă bluetooth special creată pentru ieșirile în aer liber.

Câți dintre voi atunci când plecați pe undeva în natură, unde să nu aveți prea ușor acces la internet sau la vreo priză apelați la o serie de gadget-uri care să vă ajute să vă creați un mediu proprice pentru relaxare? Spre exemplu,câți dintre voi pleacă la drum în compania unei boxe bluetooth?

Vara a trecut iar concediul nostru s-a terminat, am revenit la lucru, însă deja am început să ne facem planuri pentru o escapadă în natură cu corturile, departe de aglomerația și poluarea urbană.

Pentru că la ultima escapadă mi-am stricat boxa bluetooth pe care o aveam de mai bine de 2 ani deoarece am scăpat-o în apă, acum am început să caut alta, mai performantă și rezistentă la apă.

Recent, am intrat pe site-ul celor de la Gearbest și am descoperit o boxă bluetooth produsă de cei de la XiaoMi care pare să fie perfectă pentru mine și ieșirile în aer liber.

XiaoMi MiFa este o boxă bluetooth rezistentă la apă și care este compatibilă cu cele mai performante telefoane ale momentului: iPhone 6S / 6S Plus / 6 / 6 Plus iPad Pro Samsung S6 Edge S6 HTC ONE M9 HUAWEI P8.

XiaoMi MiFa pe lângă un preţ bun aduce odată cu ea şi foarte multe avantaje, unul dintre ele fiind calitatea audio. Dimensiunile ei mici o transformă în gadget-ul ideal care poate fi agățat atât la curea, la chei sau la rucsac, astfel încât să nu te incomodeze deloc. Un mare plus ar mai fi și  capacitate de emitere a sunetului destul de ridicată care te ajută să beneficiezi de sunet de calitate atunci când pleci în vacanţă sau pur şi simplu nu dispui în acel moment de o altă sursă pentru ascultat muzică. Are bass puternic cât şi înalte special modificate astfel încât la final sunetul să fie transmis sub cea mai clară.

Ceea ce mi s-a părut foarte interesant este faptul că și deși XiaoMi MiFa este doar o boxă, aceasta beneficiază de slot pentru card microSD, așa că dacă rămâi fără baterie la telefon, bagi cardul și cântă muzica.

Transferul de fişiere se poate realiza atât prin conexiunile Wireless şi Bluetooth cât şi prin cablu USB. La capitolul baterie, zic că stă destul de bine, având o autonomie de 1100 mAh, ceea ce înseamnă că va rezista cu ușurință 10 ore. Se încarcă cu uşurinţă datorită cablului USB, atât la calculator cât şi direct la orice alt transformator de telefon.

XiaoMi MiFa poate fi comandată direct de pe site-ul celor de la Gearbest pentru doar 43 de dolari. 


Poate te intereseaza si