ASUS prezintă noul Transformer Book T100HA.

ASUS a anunțat Transformer Book T100HA, o versiune complet nouă a celui mai bine vândut dispozitiv 2-in-1: Transformer Book T100. Fiind mai ușor, având un profil mai subțire și oferind o autonomie de până la 12 ore, noul Transformer Book T100HA combină puterea unui laptop stilat cu ecran de 10.1 inci cu beneficiile unei tablete ultra-subțiri.

Îmbunătățirile și actualizările aduse noului dispozitiv îl plasează în topul celor mai dorite modele 2-in-1 de pe piață. Printre acestea se numără procesorul quad-core Intel Atom x5 ‘Cherry Trail’, noul sistem de operare Windows 10 cu asistentul Cortana și suportul pentru interfața adaptivă Windows 10 Continuum.

Fiind disponibil în patru culori vii (alb mătăsos, gri, bleu și roz), cu un capac placat cu metal și tastatură detașabilă, T100HA este companionul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de un computer ușor și versatil, cu autonomie extinsă.
Cu o balama magnetică puternică, fiabilă și robustă, ce se poziționează automat atunci când se andochează, transformarea între laptop și tabletă este simplă și rapidă.

Suportul pentru Windows 10 Continuum înseamnă că interfața Windows se reconfigurează în mod automat pentru o tranziție fără reproș între modul laptop și modul tabletă. Tableta este cu 20% mai subțire decât cea a modelului precedent, măsurând numai 8.45 mm, iar greutatea nu depășește 580 de grame, fiind o opțiune convingătoare pentru utilizatorii care doresc performanță și mobilitate fără compromis. O tastatură bună este esențială pentru un laptop iar tastatura detașabilă a modelului T100HA este ergonomică și confortabilă, având taste cu mișcare scurtă de numai 1.5mm, optimizate pentru sesiunile lungi de scris, plus un touchpad mare cu răspuns rapid.

Transformer Book T100HA nu necesită transportarea a două echipamente voluminoase, noul model fiind alegerea ideală pentru utilizatorii care vor mobilitate și flexibilitate, fără a sacrifica performanța.

Având o arhitectură optimizată pentru eficiență, Transformer Book T100HA oferă până la 12 ore autonomie, fiind perfect pentru un stil de viață dinamic. Cu putere pentru întreaga zi, utilizatorii nu mai trebuie să caute în permanență o sursă de curent, T100HA fiind disponibil oricând este nevoie, în orice loc.

ASUS Transformer Book T100HA dispune de un capac acoperit cu metal, pentru o senzație premium și un aspect elegant de care utilizatorul va fi mândru. Fiind disponibil în cele patru culori – alb mătăsos, gri, bleu și roz, va exista un T100HA potrivit fiecărui stil, pentru a degaja fie un aer sofisticat, fie un sentiment de bună dispoziție.

ASUS Transformer Book T100HA va fi disponibil în România începând din luna octombrie la prețuri între 1699 – 1999 de lei (TVA inclusiv).


Poate te intereseaza si