Vezi cum arată P8 Energy la interior.

În urmă cu câteva săptămâni, cei de la Allview anunțau lansarea lui P8 Energy, smartphone-ul cu cea mai mare autonomie a bateriei.

Încă de când l-am văzut mi-a plăcut design-ul elegant și construcția solidă metalică, dar în același timp destul de subțire și rafinat. Acesta are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgȃrieturi Corning® Gorilla® Glass 3.Totodată are integrat un procesor Quad Core 64-bit cu frecvenţa de 1.3 GHz şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Utilizatorii au la dispozitie 2GB memorie RAM şi pȃnă la 144GB memorie de stocare, adăugȃnd un card microSD de pȃnă la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar recomandȃnd device-ul ca fiind unul perfect pentru relaxare sau divertisment.

Pentru că am fost curioși de construcția lui P8 Energy, dar și de acumulatorul cu două celule cu care acesta vine și care îi oferă o autonomie de 6000 mAh, Allview ne-a explicat ce se ascunde în spatele carcasei de unde am tras următoarele concluzii.

– Dimensiunea bateriei : 10×6.5 cm ;

– Dimensiunea PCB : 7×3 cm ;

– sasiul este realizat din aliaj de magneziu cu aluminiu, pentru rezistență mecanicaă și rigiditate ;

– difuzorul este amplasat într-o incintă acustică de tip compresie (incintă acustică închisă pentru o reproducere audio cât mai fidelă) ;

– antenele sunt de tipul LDS (lasser direct structuring) – antena este incorporată în structura de plastic pe care se află

– placa de baza este compactă, pentru o rezistență mecanică sporită ;

– sloturile SIM și SD sunt pe folii dedicate ;

– LED-ul IR are sistem de direcționare a fasciculului (permite controlarea dispozitivelor IR de la distanță mare) ;

-acumulatorul Dual Cell – fiecare celulă are circuite de încărcare dedicate. Acestea (circuitele) combinate cu încărcătorul inteligent, capabil să-și ajusteze tensiunea și curentul între 12V/1,3A și 5V/2A, oferă o mai bună disipare a căldurii pe perioada încărcării și o încărcare mai rapidă.

P8 Energy_interior


Poate te intereseaza si