Românii au plătit în avans peste 400.000 de euro pentru 400 de telefoane iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a înregistrat, în doar 3 zile, precomenzi pentru 400 de telefoane iPhone 6s și iPhone 6s Plus, valoarea medie a vânzărilor ridicându-se la peste 400.000 euro. Toate produsele vor fi livrate începând cu 30 septembrie, dată până la care retailer-ul estimează că va înregistra în total aproximativ 1.000 de precomenzi pentru noile dispozitive iPhone.

Vineri, 11 septembrie, QuickMobile a anunțat că aduce în exclusivitate pe piața locală telefoanele i, iar terminalele au fost disponibile la precomandă de sâmbătă, 12 septembrie. În urma anunțului, retailerul IT&C a înregistrat în weekend și în prima zi din această săptămână circa 400 de precomenzi pentru noile vârfuri de gamă ale Apple, însemnând aproximativ 400.000 euro.

Dintre cele 400 de precomenzi realizate de români, majoritatea au vizat modelul clasic, cu ecran mai mic, de 4,7 inch – iPhone 6s. Jumătate dintre smartphone-urile precomandate sunt modele cu 64 GB, 30% cu 128 GB, iar 20% cu 16 GB, culorile preferate fiind negru și noua culoare Rose Gold. În ceea ce privește topul pe orașe, cele mai multe comenzi au venit din București, Cluj Napoca și Constanța.

iPhone 6s, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, iPhone 6s Plus, au fost prezentate de către Tim Cook, CEO-ul Apple, ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, noutatea principală fiind tehnologia intuitivă 3D Touch, care răspunde în funcție de intensitatea atingerii. Astfel, utilizatorul poate, printre altele, să aleagă între multiple aplicații și să previzualizeze e-mail-urile.

iPhone 6s este disponibil la precomandă pe QuickMobile.ro începând cu prețul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold și Rose Gold, iar prețurile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.


Poate te intereseaza si