Mark Zuckerberg confirmă existența butonului dislike.

Cu toții știm cât de important este atât pentru noi cât și pentru Facebook butonul de like dar oare cât de bine venit va fi butonul de dislike?

Mi-ar fi plăcut ca Mark să introducă butonul de dislike încă de la bun început deoarece dintre milioane de utilizatori pe care îi are Facebook în clipa de față, nu are cum ca toată lumea să fie de acord cu ceea ce scrii sau să ai numai poze artistice pe profil. Să nu mai vorbim de momentele triste din viața noastră unde clar nu poți să dai like dacă este vorba de un eveniment tragic din viața unui om.

În momentul de față, prietenii de pe Facebook îți pot da like sau share la ceea ce postezi, însă conform anunțului făcut de Mark Zuckerbeg, cât de curând va apărea și butonul de dislike.

“Butonul de Like este foarte valoros fiindcムîți permite să-ți exprimi rapid o emoție pozitivă când cineva împărtășește ceva. Sunt însă mai multe sentinmente pe care oamenii vor să le exprime pe Facebook, în afară de cele pozitive . De multe ori oamenii povestesc lucruri triste sau lucruri sensibile din punct de vedere cultural și social și foarte des oamenii ne spun ca nu se simt confortabil sa apese like fiind „îmi place” nu este sentimentul potrivit când cineva apropiat a avut un deces sau are o problemă gravă. Cred că ar fi bine să le dăm oamenilor mai multa putere să-și exprime o gama larga de emotii. Trebuie să găsim însă modul corect de a face asta pentru a nu se ajunge la umilirea celor care postează.” a recunoscut Mark Zuckerberg.

Cum credeți că vor reacționa utilizatorii de Facebook atunci când vor primi dislike?


Poate te intereseaza si