Ulefone Paris s-a lansat și este disponibil în pre-comandă! 

Când trebuie să vorbesc despre telefoanele chinezilor de la Ulefoane, gândul îmi zboară direct către Be Touch 2, un smartphone după părerea mea foarte bun care poate fi alternativa perfectă a lui iPhone 6 Plus ținând cont de costurile pe care trebuie să le suporți dacă îți dorești un telefon Apple.

Pentru că doresc să fie mereu în atenția publicului, recent, cei de la Ulefone au lansat noul lor Paris, o combinație între Ulefone Be Touch 2, iPhone și Meizu.

Trebuie să recunosc că mi s-a părut extrem de interesant numele “Paris”, de unde am dedus eu că la acest nou telefon au pus mai mult accent pe designm acesta fiind extrem de elegant care oferă smartphone-ului un aer premium. Carcasa este construită dintr-o combinație de metal și sticlă rezistentă care să treacă cu bine de toate șocurile mecanice pe care le-ar putea suferi.

Ulefone Paris este un smartphone dual-sim, care vine un display de 5 inch, cu o rezoluție  rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 64 construit pe o arhitectură de 64 biți, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă de 16GB cu posibilitatea de extindere a capacității de stocare cu ajutorul unui card microSD, camera principală este de 13 MP iar cea secundară/ frontală sau cum ne place nouă să o denumim, camera de selfie este de 5 MP. Ulefone Paris rulează de pe Android 5.0.1 Lollipop și are o autonomie a bateriei de 2250 mAh.

Toți cei care doresc să fie la modă cu smartphone-urile care se poartă toamna aceasta la Paris, și-l pot achiziționa pe Ulefone Paris.

Ulefone Paris este disponibil în pre-comandă pe site-ul celor de la EverBuying până pe data de 8 octombrie la prețul de 130 de dolari.

După 8 octombrie prețul lui este de 170 de dolari.

ulefone Paris


Poate te intereseaza si