Cu mai putin de o luna pana la lansarea noului iPhone 6, am vazut pana acum foarte multe imagini cu componentele acestuia. Majoritatea fotografiilor sunt cu partea din fata si carcasa din spate cu o marime de 4.7 inch finisate, dar pentru prima oara, cele doua parti au fost fotografiate impreuna, oferindu-ne cea mai clara viziune asupra device-ului ce il vor lansa Apple, iPhone-ul 6 !

Vederea de sus a minunatului iPhone 6 de 4.7-inch.
iphone6assembled

 

Impartasite de catre Feld & Vold [Pagina de Instagram] imagini la calitate inalta cu cele doua parti ne arata suprafata lucioasa a panoului frontal cu marginile usor conice ce se contopesc usor cu marginile rotunjite ale carcasei din spate realizand o curba neteda, continua.

iphone6assembled4
O vedere din profil a celor doua piese unite de asemenea ne ofera o idee buna despre cat de subtire va fi telefonul produs de catre Apple. Asamblat iPhone 6 se astepata sa fie semnificativ mai subtire decat 7.6mm cat are iPhone-ul 5S, apropiindu-se de 7mm.

phone6assembled3
Cu colturile sale rotunjite usor si butoane de volum reconstruite sub forma de pastile, iPhone 6 aproape contopeste stilul iPad Mini, iPad Air si noul iPod Touch. Imaginile cu carcasa de asemenea ne sugereaza faptul ca iPhone 6 a adoptat un nou still al gaurilor din difuzor, cu un flash True Tone rotund, un logo Apple reliefat, si un buton de pornire pozitionat pe partea dreapta pentru o utilizare mai usoara cu o mana.iphone6assembled2
Impreuna cu panoul frontal si carcasa de pe spate asamblate, am vazut si componentele din iPhone 6 oferindu-ne o mai buna viziune la ce ar trebui sa ne asteptam de la device.

Ce parere aveti despre viitorul device al celor de la Apple? Asterne-ti gandurile in comentariile de mai jos !

Poate te intereseaza si