Vodafone bate recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experiență de Supernet 4G gratuit, în întreaga Românie.

Vodafone bate recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experiență de Internet gratuit, în întreagă Românie, și sărbătorește cu success un an de Supernet 4G .

Sâmbătă și duminică, toți utilizatorii serviciilor Vodafone, abonați, clienți ai cartelei Vodafone sau ai serviciilor de business, au putut naviga gratuit pe Internet, în întreagă țară, fără niciun fel de limitări.

Cea mai mare și mai răspândită experiență gratuită de Internet din România a generat un nivel record al traficului de date, ce a depășit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat în rețea într-o zi și cu 39% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat într-un week-end. Traficul de date 4G a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă.

Mai mult, sâmbătă și duminică, traficul de date a fost cu 40% mai mare față de week-end-ul precedent.

în timp ce utilizatorii din întreagă țara au experimentat Internetul nelimitat gratuit, județele care au condus la consumul de trafic de date în week-end sunt București-Ilfov, Timișoara, Brașov și Prahova.
Perioadă de vârf pentru consumul de date a fost înregistrată sâmbătă, între 21:40 și 22:30, iar oră cu cei mai mulți utilizatori conectați simultan a fost 20:00, sâmbătă.
Consumul de date din acest week-end a fost împărțit între streaming video, urmat de browsing și Social Media. Consumul a fost distribuit uniform între utilizatorii Vodafone din acest week-end, fiecare contribuind la creșterea consumului de trafic de date.

Într-un an de zile, Supernet™ 4G, inovația Vodafone România în materie de experiență de Internet mobil, a furnizat viteze de neegalat, stabilitate crescută, protective complete și o experiență superioară tuturor utilizatorilor noștri.

Mai mult decât atât, toți utilizatorii serviciilor de telefonie mobile din România, indiferent de operatorul utilizat, vor putea beneficia de două zile de Internet complet gratuit și nelimitat în rețeaua Vodafone, solicitând o cartela SIM Vodafone gratuită, pe parcursul săptămânii 14-18 septembrie.


Poate te intereseaza si