Samsung depaseste Apple la vanzarile de smartphone-uri

Războiul dintre Apple și Samsung continuă!

Apple și Samsung sunt cele mai importante branduri de telefoane și tablete, însă de când au început să lanseze telefoane premium cât mai performante între aceștia s-a creat o tensiune care pe parcursul timpului s-a transformat într-un război, fiecare brand având armata lui de fani.

Nici bine nu s-au lansat noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus iar cei de la Samsung a ținut să le reamintească de faptul că noile telefoane lansate nu sunt telefoane, ci sunt Galaxy. În ultima reclamă realizată de sud-coreeni, aceștia au ținut să le reamintească faptul că telefoanele lor sunt mult mai avansate, ele beneficiind deja de încărcare wireless, tehnologie pe care Apple o va adopta abia de la anu, odată cu lansarea lui iPhone7.

Din punctul meu de vedere, Apple nu va fi niciodată întrecut la capitolul design. iPhone-urile mie mi se par cele mai frumoase telefoane care atunci când ai mai mare nevoie de ele, rămâi fără baterie. Recunosc, câțiva ani am avut și eu iPhone, însă deja mă săturasem să car după mine cabluri, baterii externe sau să caut prize pentru a-mi băga telefonul la încărcat. De când am trecut pe Galaxy S5 am scăpat de grija bateriei.

Mai jos aveți reclama despre care vă povesteam.


Poate te intereseaza si