Cele mai vandute smartwatch-uri din China

Smartwatch-urile de pe EverBuying sunt la reducere.

EverBuying, unul dintre cele mai importante magazine online de gadget-uri chinezești, începe mâine o nouă ofertă specială.

De data aceasta, în centrul atenției nu vor mai fi telefoanele pe care vi le-am tot recomandat în ultima perioada și care chiar dacă nu sunt extrem de scumpe sunt totuși performante, ci toată atenția noastră va fi către cele mai importante și cumpărate smartwatch-uri chinezești: Mifone W15, Ulefone uWear, Zeblaze Crystal, DZ09. 

Dintre toate smartwatch-urile pe care cei de la EverBuying le au în noua oferta ce începe de mâine, 9 septembrie, mi-a plăcut foarte tare ceasul inteligent a celor de la Mifone, Mifone W15.

Mifone W15 este compatibil atât cu telefoanele care rulează de pe Android, iOS, Windows Phone dar și cu cele care rulează de pe BlackBerryOS și Symbian. Acesta  vine cu un display de 1,44 inch protejat de o sticlă de safir, memoria RAM este de 64 GB, memorie internă de 128 GB, bluetooth 3.0, port microUSB 2.0 și o autonomie a bateriei de 405 mAh.

Începând de mâine, cel care va sta cu ochii pe site-ul celor de la EverBuying și va reuși să comande primul ceasul, va da doar 10 dolari pe el, în rest prețul lui fiind de 20 de dolari, în limita stocului disponibil.

mifone w15


Poate te intereseaza si