Mini PC-urile Intel, Intel Compute Stick și Intel Next Unit of Computing (NUC) au cele mai mici prețuri în perioada Back to school.

Intel salută venirea toamnei cu o ofertă specială la cele mai mici PC-uri ce integrează procesoarele companiei. Este vorba despre Intel Compute Stick, care măsoară doar 10 cm, și Intel Next Unit of Computing (Intel NUC), mini PC-ul care ocupă incredibil de puțin spațiu și oferă o performanță comparabilă cu cea a unui desktop PC clasic.

Intel Computer Stick este dotat cu procesor quad-core Intel® Atom™, 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB și cu Windows 8.1 preinstalat. Mini PC-ul transformă orice TV sau monitor HDMI într-un computer complet funcțional. Datorită Bluetooth 4.0, se conectează ușor la periferice precum mouse și tastatură, iar la Internet, prin Wi-Fi. Pentru Intel Compute Stick utilizatorii pot face upgrade gratuit la Windows 10, noul sistem de operare construit pentru o interacțiune nouă cu dispozitivele și pentru experiențe personale și imersive.

O altă formă inovatoare a PC-ului este Intel Next Unit of Computing (Intel NUC), disponibil în mai multe variante, bazate pe procesoare Intel Celeron, Intel Core i3, Intel Core i5 sau Intel Core i7.

Mini PC-urile Intel sunt cele mai noi forme ale PC-ului, care aduc performanța dorită de utilizator, ocupând incredibil de puțin spațiu acasă. Ambele mini PC-uri sunt create pentru a da un nou ințeles divertismentului de acasă, utilizatorul având posibilitatea de a lucra, de a crea și de a se juca de oriunde în casă.

Mini PC Intel din oferta eMAG

 

Poate te intereseaza si