Meizu Pro 5 se lansează pe 23 septembrie, alături de Flyme 5 OS și Go Pro Camera.

Noul smartphone de la Meizu va fi lansat pe 23 septembrie și deja pe net au apărut mai multe informații și imagini cu el. Potrivit gsmdome.com, lansarea va include și o cameră foto Go Pro, precum și alte accesorii.

În cadrul aceluiași eveniment, se va lansa cel mai probabil și Flyme 5 OS, care deja este disponibil în stadiul beta, iar vicepreședintele Meizu a declarat că sistemul de operare va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

În luna august, Meizu a distribuit imagini cu noua versiune a lui Flyme, care va fi disponibil pentru MX4, MX4 Pro și M2 Note.

Flyme 5.0 seamănă cu versiunea 4.5, dar are mai puține bug-uri. Cât despre Meizu Pro 5, acesta va avea scanner de amprentă, incorporat în butonul de Home, sticlă 2.5D care protejează ecranul și o cameră foto cu peste 20 MP. Smartphone-ul mai are 4GB RAM și 32 GB memorie internă, un procesor mai puternic, va fi fie MediaTek Helio X20, fie Samsung Exynos 7420. În plus, Meizu lansează și camera Go Pro, portabilă și care poate fi conectată la telefon. Va primi mai mult ca sigur propriile aceesorii și aplicații.


Poate te intereseaza si