Se confirmă existență celor 4GB de memorie RAM de pe noul iPad Pro.

La evenimentul de lansare care a avut loc pe 9 septembrie, cei de la Apple au confirmat existența celor de 2GB memorie RAM pe care o au noile modele de iPhone 6s și iPhone 6s Plus, față de 1GB memorie RAM cât are iPhone 6.

Înainte ca cei din Cupertino să facă cunoștință publicului cu cele mai așteptate modele de iPhone, aceștia au prezentat și noul iPad Pro care vine cu un display de 12.9 inch și o memorie RAM de 4 GB,  o creştere de 100% faţă de iPad Air 2, care are 2 GB RAM.

Update-ul memoriei RAM era necesar şi utilizatorii şi-au dorit asta foarte mult. Memoria RAM influenţează cât de multe aplicaţii şi date poate să ţină în memorie dispozitivul o singură dată. De obicei acest lucru se poate observa prin a vedea câte tab-uri poţi să deschizi în Safari până când trebuie să reîncarci website-ul. Mai multă memorie RAM înseamnă, evident, o experienţă mai bună.

Adobe a dezvăluit câteva informaţii despre iPad Pro. Memoria RAM este vitală pentru o experienţă multitasking a sistemului iOS9. Aplicaţiile for funcţiona mai bine, utilizatorii vor putea urmări clipuri 4K, prin intermediul aplicaţiei iOMovie.

iPad Pro va fi lansat în luna noiembrie, însă de pe 12 septembrie au început pre-comenzile pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus pe care le găsiți și în România. Acestea vor fi livrate începând cu data de 30 septembrie.


Poate te intereseaza si