iPhone 7 concept

iPhone 7 primește un nou concept.

Cu toate că săptămâna trecută cei de la Apple abia au lansat noile modele de iPhone 6s și 6s Plus, pe internet deja circulă un nou concept pentru iPhone 7 care va fi lansat abia în toamna lui 2016.

După cum bine știți, o dată la 2 ani, cei din Cupertino vin cu schimbări majore pentru iPhone-urile sale, iar iPhone 7 este luat în vizor.

Nu este primul concept apărut de-a lungul timpul pe internet, însă din punctul meu de vedere, acest nou concept te trimite cu gândul către un telefon asiatic, singurul lucru credibil fiind încărcarea wireless de care iPhone 7 cu siguranța va beneficia.

Dacă până acum eram obișnuiți cu variantele de culori: space grey, gold, white, rose gold, viitorul iPhone 7 ar putea fi disponibil în variantele: roșu, albastru, galben. iPhone 7 va fi cel mai subțire telefon al brandului Apple și va veni cu un design elegant și rafinat, cu un display ce va beneficia de Retina 2K. Potrivit noului concept butonul de Home va dispărea complet, acesta fiind înlocuit de 3 butoane capacitive care cu siguranță nu vor ajunge pe Apple.

Un pic mai sus vă spuneam că noul concept a lui iPhone 7 mă trimite cu gândul la un smartphone asiatic, iar acum o să înțelegeți mai bine de ce! În video-ul de mai jos, camera viitorului iPhone își modifică poziția și forma, aceasta fiind plasată acum central, așa cum au marea majoritate a telefoanelor asiatice.

Noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile în pre-comandă și în România! 

Acum vă las să urmăriți conceptul lui iPhone 7, după care aștept părerea voastră pe site, în secțiunea comentarii.


Poate te intereseaza si