Produsele Apple

eMAG va deschide un Apple Shop.

În urmă cu vreo săptămână, cei de la eMAG, ne-au oferit un teaser în legătură cu marea lansare ce va avea loc pe data de 18 septembrie, dar care după părerea mea, nu avea nicio legătură cu ce vor lansa.

Teaser-ul era un carton asemănător cu cartonul care este folosit la ochelarii Google pentru realitatea virtuală. Încă nu găsesc legătura între carton și noul Apple Shop pe care îl vor lansa pe 18 septembrie.

Noul eMAG Apple Shop ar trebui să fie un magazin similar celor iStyle sau iCentre, adică va avea doar produse Apple spre vânzare.

Nu trebuie să confundați Apple Shop-ul celor de la eMAG cu Apple Store deoarece sunt două lucruri total diferite! În momentul de față nu există nici un Apple Store în România, cei din Cupertino doar autorizează diferite magazine să le vândă produsele, eMAG Apple Shop fiind un nou reseller premium de produse Apple.

eMAG Apple Shop va avea pe stoc cele mai noi produse Apple, astfel că, începând cu 18 septembrie, probabil că vom găsi acolo și noile iPhone 6s și 6s Plus.


Poate te intereseaza si