3D Touch este disponibil pe noile modele de iPhone 6s, iPhone 6s Plus.

Ziua de 9 septembrie a fost cea mai importantă zi din calendarul Apple, aceștia lansând noile modele de iPhone 6s și 6s Plus.

Noile device-uri sunt cele mai performante telefoane ale brandului, acestea venind cu tehnologii de ultimă generație: 3D Touch, chip A9, co-procesor de mișcare M9 integrat în A9, cameră foto principală de 12 MP capabilă să filmeze 4K, FaceTime camera este de 8 MP, Touch ID mai precis si performant.

Dintre toate noutățile pe care iPhone 6s le aduce, mi-a atras atenția display-ul care vine cu o tehnologie avansată a lui Force Touch, 3D Touch, capabilă să distingă 3 gesturi diferite de atingere.

La scurt timp de la lansare, pe internet a început să circule un teaser, potrivit căruia și iOS 8 ar putea să dispună de 3D Touch. Din punct de vedere tehnic este imposibil implementarea lui 3D Touch pe vechile modele de iPhone, însă din punct de vedere software, nimic nu este imposibil.

Un dezvoltator a reușit să reproducă în iOS 8 3D Touch care ne oferă posibilitatea de a vizualiza scurtături pentru funcții ale aplicațiilor instalate pe iPhone-uri. Chiar dacă varianta pentru iOS 8 nu funcționează la fel ca pe iOS 9, adică apăsările puternice sau ușoare sunt înlocuite de cele lungi, însă efectul este același.

Începând de azi, Quickmobile a dat startul pre-comnezilor la iPhone 6s și iPhone 6s Plus! 

Poate te intereseaza si