S-a lansat iPhone 6S

Apple a lansat mult așteptatul iPhone 6s.

După lungi așteptări, ieri seară, cei de la Apple au lansat mult așteptatele iPhone-uri 6s și 6s Plus. Așa cum era de așteptat noile device-uri au fost invitații speciali ai evenimentului pe care Apple a ales să îi prezinte abia la sfârșitul evenimentului.

Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, însă vin cu multiple îmbunătățiri. Camera principală are acum 12 megapixeli, oferind o redare a culorilor mai bună, chiar și în condiții de luminozitate slabă. De asemenea, poate filma la rezoluție 4K. Camera frontală are 5 megapixeli, o veste foarte bună pentru cei care sunt pasionați de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de bliț.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanța grafică aproape că s-a dublat față de generația anterioară, datorită tehnologiei 3D Touch, care oferă acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor și aduce jocurile la un nivel superior.

Cu toate că a trecut o singură zi de la lansare, pe internet deja circulă și prima reclamă în care acesta este personajul principal.

Din punctul meu de vedere, este o reclamă constructivă, într-un singur minut cei de la Apple reușind  să prezinte noutățile cu care iPhone 6s vine.

Vă las să vedeți reclama și aștept părerea voastră în secțiunea comentarii. Cum vi se par noile modele de iPhone 6s și iPhone 6s Plus.


Poate te intereseaza si