LeTV lansează telefonul fără margini.

Zvonurile şi lansările care privesc telefoanele fără margini se înteţesc în ultima vreme, iar firmele din China sunt în avanpostul acestui trend. După ce chinezii ne-au adus şi cele mai subţiri terminale, acum vor să ne aducă telefonul fără margini

De când cei de la LeTV au lansat noul lor smartphone One X600, telefoanele cu display edge-to-edge pot fi considerate deja o istorie.

Din câte am reușit eu să observ, chinezii de la LeTV și-au propus să stabilească un nou record și în același timp  să atragă toată atenția publicului asupra lor, construind telefonul fără margini, LeTV One X600 pe care deja l-au și lansat.

În timp ce alte companii de telefoane lansează pe piaţă smartphone-uri cu ecrane curbate, firma chinezească LeTV renunţă aproape de tot la marginile display-ului.

LeTV One X600 este un phablet cu un design extrem de special și diferit, totul datorându-se faptului că cei de la LeTV s-au gândit să renunțe la marginile telefonului. Să știți că nici din punct de vedere hardware nu stă deloc rău, acesta fiind un telefon dual-sim, ce vine cu un display destul de mare, 5.5 inch,Full HD, cu o rezoluție a pixelilor de 1920 x 1080, un procesor octa-core, MTK helio X10, la o frecvență de 2 gHz, construit pe o arhitectură de 64 biți, memorie RAM de 3GB, memorie internă de 32GB, o cameră principală de 13 MP și una secundară de 5MP și un port USB Type-C. Aceasta din urmă funcţionalitate reprezintă o premieră pentru un smartphone Android.

LeTV s-a concentrat şi pe conţinutul video, deoarece la origine compania este una de streaming. Există un buton de Live în sistemul de operare, prin care utilizatorii pot să se uite la televizor. De asemenea, există o listă de show-uri şi seriale disponibile pentru descărcare.

Deși pare un telefon foarte interesant cu specificații tehnice deloc modeste, sunt curioasă cât de rezistent este acesta la zgârieturi, cum se comportă atunci când îl ținem în buzunar sau îl scăpăm pe jos.

Și totuși, dacă considerați că o să vă înțelegeți foarte bine cu noul LeTV One X600 și doriți să devină telefonul vostru personal, acesta este disponbil în pre-comandă pe Gearbest.

LeTV One X600 varianta silver, de 32GB memorie internă, este disponibil în pre-comandă direct pe Gearbest, la prețul de 329 de dolari.

Pre-comenzile au început de pe 7 septembrie și vor ține până pe 15 septembrie, urmând ca apoi să se înceapă livrarea comenzilor.


Poate te intereseaza si