htc 29 septembrie japonia

HTC se pregătește de lansarea lui One A9, cunosc de public sub numele de cod “Aero”.

Următorul telefon de la HTC va fi One A9, care iniţial a avut numele de cod Aero. Pe net au apărut mai multe imagini cu dispozitivul şi deja ne-am făcut o imagine destul de clară despre cum va arăta şi ce specificaţii are.

HTC One A9 a fost listat deja în baza de date GeekBench şi deja specificaţiile lui nu mai sunt un secret pentru noi. Aşadar, noul telefon de la HTC rulează sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop, are un procesor MediaTek Helio X20, deca-core CPU (adică are 10 core), dintre care doi vor fi Cortex-A72, care sunt mai performanţi decât Cortex-A57s, care se regăsesc în alte chipuri de ultimă generaţie. Ceilalţi 8 core sunt Cortex-A53, împărţiţi în două grupuri diferite pentru performanţă maximă cu scurgere de putere minimă.

Telefonul va avea 4 GB RAM, suport pentru LTE Cat.6, cu o viteză de download de 300Mbps şi de upload de 50Mbps. Procesorul Helio X20 a primit un scor foarte bun în benchmark, respectiv 5884, mai mult şi decât chipsetul de la Samsung Exynos 7420, care era “campion” până acum.

HTC A9 ar putea fi anunţat la evenimentul din 29 septembrie.

htc-one-a9-aero


Poate te intereseaza si