Samsung va lansa două modele de Galaxy S7.

A trecut aproape o lună de la lansarea noilor phableturi Samsung: Galaxy S6 Edge Plus şi Galaxy Note 5 şi pe net au apărut deja zvonuri despre noul telefon Galaxy S7, care ar trebui să apară pe piaţă în 2016.

Potrivit unor surse, citate de SamMobile, Galaxy S7 va fi disponibil în două mărimi. Va exista un model mai mic, care va avea un display de 5.2 inch, iar altul mai mare, care va avea 5.8 inch. Se spune că Galaxy S7 va avea un display UHD, cu o rezoluţie 4K, dar nu se ştie dacă acesta se regăseşte doar pentru telefonul mai mare sau pentru amândouă.

Este un lucru bun că Samsung se gândeşte să le ofere această varianta utilizatorilor, poate unii îşi doresc un ecran mai mic, iar alţii unul mai mare. Evident, că există varianta ca ambele dispozitive să fie edge.

Cât despre procesor, şi aici există două variante: fie vor avea Samsung Exynos, fie Qualcomm Snapdragon. Există posibilitatea ca Samsung S7 să fie lansat primăvara viitoare. Compania şi-a lansat ultimele flagshipuri la Mobile World Congress şi IFA anul acesta, rămâne de văzut când va anunţa noul flagship.


Poate te intereseaza si