Vom putea comanda OnePlus 2 fără invitație.

Foarte mulţi utilizatori care şi-au făcut deja o rezervare încă nu au primit invitaţia pentru a putea să-şi achiziţioneze telefonul OnePlus 2.

Deşi s-a anunţat că în curând invitaţiile vor fi trimise, acest lucru încă nu s-a întâmplat. OnePlus încă încearcă să se descurce cu cele 5 milioane de rezervări pe care le-au primit, iar utilizatorii se întreabă totuşi când vor putea să cumpere dispozitivul.

Compania a postat o declaraţie pe forumul OnePlus în care-şi cere iertare pentru ceea ce se întâmplă. Co-fondatorul Carl Pei vorbeşte nu doar despre faptul că au dat-o în bară cu lansarea One, dar şi despre lansarea lui OnePlus 2.

“Ştim cum este să aştepţi şi să aştepţi un lucru pe care cu adevărat ţi-l doreşti. Apreciem încrederea şi suportul pe care ni-l oferiţi nouă, o companie mică şi necunoscută, OnePlus. Ştim că vă puneţi baza în noi şi că vă doriţi să avem succes. Din acest motiv, ne-am simţi extra teribil să vă dezamăgim şi de data aceasta”, a declarat Carl Pei.

Compania este total în afara programului şi nu respectă rezervările, deşi a început să livreze telefoane utilizatorilor. Pentru a se revanşa faţă de clienţi, OnePlus a anunţat că va pune în vânzare OnePlus 2 la sfârşitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare pentru o oră. În timpul acestei ore, utilizatorii pot cumpăra flagshipul anului 2016 fără invitaţie. Compania a mai anunţat că data exactă şi ora la care acest lucru se va întâmpla vor fi anunţate în curând.


Poate te intereseaza si