ZTE V5, phablet-ul cu un design elegant poate fi comandat de pe Gearbest!

După cum bine știți, cei de la ZTE sunt o companie destul de cunoscută în China și care ușor, ușor încearcă să ajungă din urmă alte companii chinezești mari precum: Samsung, Meizu, Xiaomi, LG. Fiind conștienți că pentru a face față unei astfel de concurențe, trebuie să vii cu smartphone-uri performante și destul de diferite în comparație cu celelalte modele lansate de concurență.

În ultima vreme, cei de la ZTE au atras atenția publicului cu noul lor Nubia Z9 pe care l-au prezentat în urmă cu câteva zile la IFA 2015. Display-urile edge-to-edge nu mai sunt așa o noutate, cei de la Samsung fiind primii care au dat startul acestui trend de smartphone-uri, însă cu ce se diferențiază Nubia Z9 de modelele sud-coreenilor? Cei de la ZTE au renunțat la ramele metalice din jurul display-ului, pariând pe un design surprinzător. Deoarece în clipa de față nu se știe exact când vor începe pre-comenzile și cam care va fi prețul lui ZTE Nubia Z9, m-am gândit să trecem la fapte concrete și să vă recomand un alt smartphone ZTE care este destul de performant și cu un design extrem de atrăgător. Ei bine, este vorba despre proaspătul membru al gamei V, ZTE V5.

Comparându-l cu celelalte modele din familia ZTE V, noul V5 (2015) este mult mai performant, mai elegant și mai premium atât din punct de vedere hardware cât și la cum arată. Noile lui specificații tehnice sunt peste medie, carcasa este metalică, uni-body, cu un display mare și cititor de amprente, caracteristici pe care celelalte modele nu le au.

Varianta 2015 a lui ZTE V5 este un phablet dual-sim, ce vine cu display IPS HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 615 de 1.2 GHz, construit pe o arhitectură de 64 biți, Adreno 405 GPU, 2 GB memorie RAM, 16 GB capacitate de stocare și slot pentru card microSD de până la 128 GB, un GPU Adreno 405 și suport A-GPS.

De asemenea, primim o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu deschidere f/2.2 cu bliț LED, un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate LTE și o baterie de 3000mAh. Pe partea software, ZTE a optat pentru interfața customizată Nubia UI 3.0 alături de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Dacă ar fi să îmi aleg un telefon doar gândindu-mă la cât de bine arată la capitolul design, cât de performantă este camera lui foto și ținând cont și de autonomia bateriei, ZTE V5 (2015)  ar fi o variantă de telefon pentru care poate aș renunța la Samsung Galaxy S5-ul meu de care nu mai sunt deloc mulțumită când vine vorba de fotografii, camera secundară având doar 2 MP și dacă nu ai lumina suficient de bună, pozele vor ieși cam proaste.

ZTE V5 (2015), cel mai nou phablet din gama V, poate fi comandat online direct de pe site-ul celor de la Gearbest, în varianta silver pentru doar 200 de dolari. 

ZTE-V5-3-4G-Phablet


Poate te intereseaza si