S-a lansat noul Apple TV 2015

Noul Apple TV are 2GB RAM, 802.11 ac WiFi mai rapid.

Potrivit paginii dedicate specificaţiilor, Apple TV are chip A8 şi 2GB RAM. Asta înseamnă că are componente mai bune decât A8 care se regăseşte la iPhone 6 şi la ultima generaţie de iPod touch, care nu au decât 1GB RAM.

Iată care sunt specificaţiile Apple TV:

– procesor 64-bit A8

– 32GB or 64GB memorie de stocare

– 2GB RAM

– 10/100Mbps Ethernet

– WiFi 802.11a/b/g/n/ac

– rezoluţie 1080p

– HDMI

– telecomandă nouă pentru Siri / telecomandă Apple TV

Mai multă memorie RAM pentru Apple TV înseamnă că imaginea este mai bună, ceea ce îmbunătăţeşte perfomanţa în cazul jocurilor video, aplicaţiile funcţionează mai bine, iar navigarea se face mai uşor.

Apple a făcut o excepţie şi a informat dezvoltatorii că a dotat Apple TV cu 2 GB RAM pentru a ştii ce fel de aplicaţii pot să dezvolte.

Cu toate că specificaţiile sunt destul de bune, Apple TV nu stă prea bine la capitolul ethernet. În timp ce WiFi a fost upgradat la 802.11ac, Ethernet rămas tot la 100 megabits. Asta înseamnă că dacă vrei să ai streaming mai bun, trebuie să te bazezi pe wireless, şi nu pe cablul de net.

Unii utilizatori ar putea fi dezamăgiţi fiindcă Apple a renunţat la portul audio optic pentru această versiune. Sunetul este transmis doar prin cablul HDMI, împreună cu imaginea.


Poate te intereseaza si