S-a lansat iPhone 6S

Apple a lansat noile modele de iPhone 6s, respectiv iPhone 6s Plus.

În urmă cu câteva minute, s-a încheiat și marele eveniment de lansare a celor mai noi produse Apple. Ca de fiecare dată, în centrul atenției au fost mult așteptatele iPhone-uri 6s și 6s Plus iar pe lângă acestea Apple ne-a oferit informații despre Apple TV, iPad Pro, Apple Watch și iOS 9.

Prezentare video iPhone 6s

Dacă vă veți uita cu atenție peste pozele de la Apple Event pe care le găsiți aici, o să observați că noile iPhone-uri la capitolul design au rămas la fel ca iPhone-uri 6 și 6 Plus însă sunt mult mai rezistente și performante.

Așa cum ne așteptam, Apple a rezolvat problema rezistenței carcasei apelând la carcasele din aluminiu 7000 folosit doar la în industria spațială. Așadar, iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor fi de două ori mai rezistente.

Display-ul lui iPhone 6s implementează o tehnologie mult mai avansată de Force Touch, 3D Touch, despre care aminteam înainte de lansare și care va distinge trei tipuri de atingeri a ecranului.

Spre deosebire de modelele precedente, ecranele sunt construite dintr-o sticlă mult mai rezistentă la șocurile mecanice pe care aceștia au denumit-o Ion-X.

Dacă la capitolul design sunt identice, la capitolul hardware sunt mult mai performante datorită chipset-ului A9 plus un co-procesor de mișcare M9 integrat în A9.

Touch ID a fost îmbunătățit în iPhone 6S și iPhone 6S Plus, acesta fiind cea de-a doua generație creată de Apple, înregistrând amprentele mai rapid și mai exact.

Camera principală a lui iPhone 6s și iPhone 6s Plus este de 12 MP, capabilă să filmeze 4K, cu un sistem de focalizare automat mult mai exact. Camera secundară sau FaceTime camera are 5 MP și este capabilă să filmeze 1080p sau slow-motion 720p.

Cei de la Apple au lucrat inclusiv la conexiunea Wi-Fi care acum este de două ori mai repede și suportă până la 23 de benzi LTE.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor rula cu sistemul de operare iOS9 pe care Apple îl va lansa pe 16 septembrie.

Pre-comenzile pentru iPhone 6s vor începe de pe 12 septembrie urmând ca acesta să fie livrat în primele 10 țări începând cu 25 septembrie. Va fi disponbil în varianta de: 16GB, 64GB și 128 GB și culori: rose gold, gold,space grey, white.

Prețurile disponibile momentan sunt cele din Statele Unite

iPhone 6s

  • 16 GB – 649 $
  • 64 GB – 749 $
  • 128 GB – 849 $

iPhone 6s Plus

  • 16 GB – 749 $
  • 64 GB – 849 $
  • 128 GB – 949 $

Galerie foto iPhone 6s

Poate te intereseaza si