Apple lansează astăzi noul iPhone 6s.

Diseară, începând cu ora 20:00, ora României, va începe evenimentul de lansare a noilor iPhone 6s și respectiv iPhone 6s Plus, la Bill Graham auditorium din San Francisco, California.

Pe lângă noile iPhone-uri care vor fi în centrul atenției, ne așteptăm de la Apple să prezinte noi informații despre: Apple TV, Apple Watch, iOS 9, watchOS 2 şi OS X 10.11 El Capitan.

Ca de fiecare dată, înainte de orice lansare, pe ultima sută de metri mai apar noi informații despre viitoarele produse, de data aceasta este vorba despre iPad Pro și iPhone 6s.

Conform unor surse apropiate Apple, va exista și un model de iPad Pro care va avea o capacitate de stocare de minim 32 GB și nu de minim 64 GB așa cum se vorbea la început. Prețul de bază ar putea începe undeva de la 800 de dolari și nu de la 1000 de dolari așa cum scrisese presa internațională.

Aceleași surse confirmă faptul că iPhone 6s va avea o camera foto principală de 12 MP ca va fi capabilă să filme 4K, un display cu tehnologia Force Touch, 3D Touch integrată, procesor A9 și o versiune de culoarea rose gold. În plus, vom avea o conectivitate wireless mai eficientă şi un “Hey Siri” always on.


Poate te intereseaza si