Xiaomi Redmi Note 2 este deja disponibil în precomandă pe site-ul celor de la EverBuying.

Redmi Note 2 este cel mai nou și performant smartphone a chinezilor de la Xiaomi. Acesta a fost lansat la mijlocul lunii august și se pare că încă de la primele ore de la lansare se bucură de un real succes. Acesta a atins 800 000 de unități precomandate în primele 12 ore, iar acum se află în mâinile a peste 1.5 milioane de utilizatori.

Xiaomi Redmi Note 2 vine cu un display de 5,5 inch, rezoluție Full HD, 1920×1080 pixeli, un procesor octa-core MediaTek Helio X10, o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă de 16 GB, respectiv 32 GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu ajutorul unui card microSD.

Redmi Note 2 vine pe spate cu un senzor de 13 megapixeli, alăturat unui obiectiv cu diafragmă f/2.2. Pe partea din faţă este integrat un senzor de 5 megapixeli şi obiectiv f/2.0, care ar trebui să ofere performanţă ridicată în special în zone slab iluminate, graţie pixelilor de dimensiuni mari.

Redmi Note 2 este primul smartphone care rulează cu  MIUI7, Androidul chinezesc a lui Xiaomi care promite consum redus de energine, performanţă mai bună, un mod dedicat pentru copii şi capabilităţi de recunoaştere automată a persoanelor din fotografii.

Cei care doresc să-l achizițione pe Xiaomi Redmi Note 2 o pot face direct de pe site-ul celor de la EverBuying. Aceștia au disponbile în precomandă atât versiunea lui Redmi Note 2 de 16 GB, cât și pe cea 32 GB. Așa cum ne-am obișnuit, folosind cupoanele de reducere:  RedMi16GB și RedMi32GB vom da pe un Xiaomi RedMi Note 2, 16GB – 160 de dolari, în timp ce pe un Xiaomi RedMi Note 2, 32GB – 180 de dolari.

Poate te intereseaza si