Lenovo prezintă o nouă phabletă, care seamănă foarte bine cu iPhone 6 Plus.

Mai multe companii s-au grăbit să lanseze dispozitive noi înainte de 9 septembrie, data la care Apple ţine evenimentul iPhone.

Printre acestea se numără şi Lenovo, care a scos o nouă serie de phablete, care seamănă foarte bine cu iPhone 6. Telefoanele au un display de 6.8 inch şi vor fi lansate în SUA la preţul de 299 de dolari, la sfârşitul lui septembrie.

Phab Plus rulează Android 5.0 Lollipop, are 2 sloturi de SIM, o cameră frontală de 5MP cu flash, o cameră principală de 13 MP, 2 GB RAM, 32 GB memorie de stocare, procesor octa-core Snapdragon 615.

În ciuda dimensiunii, există un buton care permite reducerea întregului ecran, acest se află fie în colţul din dreapta, fie în cel din stânga (seamănă cu o caracteristică de la Apple).

Noile phablete de la Lenovo sunt disponibile în aceleaşi culori precum iPhone 6 şi 6 Plus, dar în loc să se numească gold, space grey sau silver, se numesc “champagne, titanium silver, and gunmetal grey”. Chiar dacă numele culorilor sunt diferite, culorile în sine sunt aceleaşi. O altă asemănare între phableta Lenovo şi telefonul de la iPhone este că au integrat aceeaşi antena şi marginile rotunjite.

Cu atâtea asemănări, numai preţul mai face diferenţa! Phab Plus costă 299 de dolari în SUA fără contract, în timp ce un iPhone 6 Plus costă 750 de dolari fără contract


Poate te intereseaza si