Toshiba Satellite Click 10 este potrivit atât pentru divertisment, cât și pentru utilizare productivă.

Satellite Click 10 este echipat cu un ecran WUXGA de 25.7 cm (10.1”) ce oferă o rezoluție mai bună decât Full HD, de 1920 x 1200, ce permite utilizatorilor să se bucure de claritate și definiție a imaginii și care ajută la vizionarea fiecărui detaliu precum în viața reală. Tehnologia de unghi larg este integrată în ecran pentru o îmbunătățire a reproducerii culorilor și oferă un unghi de vizualizare de 178°. Cu niveluri înalte de luminozitate, Satellite Click 10 este potrivit și pentru utilizarea în condiții de iluminare ridicată sau în natură.

Cu o durată impresionantă de viață a bateriei de până la 15 ore, utilizatorii sunt liberi să se joace sau să fie productivi timp de aproape două zile de muncă, fără a fi nevoie de re-încărcare. Un sistem inteligent permite încărcarea prioritară a tabletei și descărcarea acesteia după tastatură, pentru a maximiza utilizarea sa independentă. Satellite Click 10 cântărește doar 1.1 kg ca laptop și 552 g ca tabletă, fiind astfel un dispozitiv extrem de mobil. Cu o tastatură de dimensiuni normale echipată pe un șasiu elegant Satin Gold, utilizatorii pot scrie cu ușurință, acasă sau în mișcare.

Datorită procesorului de nouă generație Intel® Atom™ și până la 4GB RAM, Satellite Click 10 oferă performanțe excelente pentru clasa sa, navigare rapidă și multi-tasking eficient. Stocarea eMMC de până la 64GB oferă spațiu suficient pentru muzică, fotografii sau proiecte și poate fi extins prin intermediul slotului microSDTM de pe tabletă cu capacitate maximă de până la 128GB.

Echipat cu cele mai noi funcții și cu Windows 10 pre-instalat, Satellite Click 10 oferă acces rapid la Cortana, asistentul digital activat de voce. În combinație cu microfoanele duale, instrucțiunile utilizatorului pot fi auzite clar, chiar și în ambient zgomotos. Complet optimizat pentru dispozitive 2-în-1 cum este Satellite Click 10, utilizatorii pot trece cu ușurință de la laptop la tabletă cu Continuum, ce ajustează și optimizează automat conținutul și aplicațiile, indiferent de modul de utilizare a dispozitivului.

Satellite Click 10 suportă, de asemenea, și tehnologia wireless display ce permite partajarea wireless a filmelor, fotografiilor sau a prezentărilor de pe dispozitiv pe un televizor compatibil.

Conectarea dispozitivelor externe și accesarea de conținut periferic este extrem de ușoară, cu două porturi normale USB 2.0 pe tastatură, un port micro-USB, slot microSDTM și un port Micro-HDMI® pe tabletă, pentru a maximiza utilizarea, indiferent de modul ales.

Toshiba Satellite Click 10 va fi disponibil în Europa începând cu ultimul trimestru al anului 2015.


Poate te intereseaza si