În pofida mărimii, Allview P8 Energy este ușor de butonat.

Săptămâna trecută, Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa, a lansat două noi modele din gama Energy: P5 și P8.

P8 Energy vine cu un design elegant, o construcţie solidă metalică şi o grosime redusă, de doar 8,5mm. Acesta are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgȃrieturi Corning® Gorilla® Glass 3. Acesta afișează imagini detaliate și culori intense datorită matricei active de leduri organice. Cu toate că este un phablet, acesta poate fi butonat foarte ușor. În momentele în care dorești să controlezi smartphone-ul cu o singură mână, poți activa funcția dedicată ce se regăsește în butonul plutitor. Vine integrat cu un procesor Quad Core 64-bit cu frecvenţa de 1.3 GHz şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Utilizatorii au la dispozitie 2GB memorie RAM şi pȃnă la 144GB memorie de stocare, adăugȃnd un card microSD de pȃnă la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar recomandȃnd device-ul ca fiind unul perfect pentru relaxare sau divertisment.

P8 Energy este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 1349 Lei, iar livrările vor ȋncepe din data de 06 ctombrie 2015.


Poate te intereseaza si