Nokia C1 este viitorul smartphone al finlandezilor care va rula cu Android.

În urmă cu câteva zile, în presă apăruseră noi știri legate despre compania finlandezilor de la Nokia care, potrivit surselor internaționale, au semnat un parteneriat cu un brand de telefoane chinezești și urmează să revină în forță pe piață. Dacă o să ne întrebați pe noi despre ce producător de telefoane mobile chinezești este vorba,ne-am gândit la Meizu, având în vedere că aceștia tocmai și-au rebranduit logo-ul și au pus la bătaie alte strategii de marketing, dorind să revină în centrul atenției și pe piața internațională.

Revenind, astăzi pe internet au apărut primele imagini cu Nokia C1,  viitorul smartphone care va rula cu Android. De-a lungul timpului, finlandezi au schimbat 2 sisteme de operare: Symbianul cu care aceștia s-au și lansat și Windows Phone atunci când au semnat cu cei de la Microsoft.

Uitându-ne cu atenție la cele două poze cu Nokia C1, observăm că  vor merge pe aceeași linie de smartphone-uri uni-body, display de 5 inch Full HD ce va rula cu noul Android 6.0 Marshmallow. La capitolul desing, noul C1 pare un telefon destul de elegant și subțire, cu marginile metalice și rotunjite la capete. Din imaginile apărute încă nu ne putem da seama cu ce brand chinezesc au semnat cei de la Nokia, nefiind scăpat niciun aspect distinctiv.

Ce părere ai despre acest nou telefon cu care Nokia o să revină? 

SURSĂMobilissimo.ro

Poate te intereseaza si