A apărut cea mai clară imagine cu LG Nexus 5.

Toţi ochii sunt aţintiţi asupra noilor telefoane Nexus care urmează să fie lansate. Suntem nerăbdători să vedem ce surprize ne-a pregătit Google.

Anul acesta, Google va lansat două telefoane noi, unul va fi produs de LG, iar celălalt de Huawei. Până la ora actuală, ne-am făcut deja o imagine despre cum vor arăta dispozitivele, iar acum avem şi o poză clară cu unul dintre telefoane. Este de departe cea mai clară fotografie cu LG Nexus 5 şi a fost publicată de un site din Germania, Android Pit.

În imagine, logo-ul de LG apare imediat sub Nexus, telefonul are un cititor de amprentă, un modul pentru laser auto-focus, flash dual-LED şi camera foto. Telefonul arată exact aşa cum ne-am aşteptat, dar brand-ul NEXUS apare mare în mijloc.

Flagship-ul va avea un display de 5.2 inch, 1080p, un procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, baterie de 2700 mAh şi un conector USB Type-C. Se zvoneşte că telefonul va fi lansat sub numele de LG Nexus 5X, dar asta rămâne de văzut. Noul Nexus va fi anunţat probabil pe 29 septembrie şi va costa în jur de 400 de dolari.


Poate te intereseaza si