Apple va lansa pe 9 septembrie noile modele de iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

Dacă până până acum luna septembrie era dedicată telefoanelor iPhone, Apple a schimbat tradiţia! Iată la ce ne putem aştepta de la evenimentul de pe 9 septembrie!

Apple nu poate revoluţiona în fiecare an telefoanele iPhone, astfel săptămâna viitoare la evenimentul de pe 9 septembrie compania va anunţa probabil mai multe lucruri. Cu siguranţă printre acestea se numără iPhone 6s şi sistemul de operare OS X 10.11 El Capitan.

Noile iPhone-uri vor avea 4.7 şi 5.5 inch, precum iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Acestea vor fi disponibile în cele trei culori clasice şi a mai fost adăugată şi varianta rose gold ca să se potrivească cu Apple Watch Edition, vor avea tehnologia Force Touch şi o cameră foto de 12 MP îmbunătăţită.

Apple Tv ar putea primi şi el câteva îmbunătăţiri. Avem informaţii despre specificaţii, dar nu ştim cum va arăta interfaţa. Sperăm să va fi mult mai uşor de folosit şi de găsit filme cu noile update-uri. La fel ca la Fire TV, telecomanda va avea integrat un microfon, ca să se poată da comenzi prin Siri. Se zvoneşte că preţul va fi de 149 sau 199 dolari.

Tot pe 9 septembrie ar putea fi anunţată şi data lansării sistemelor de operare iOS 9, watchOS 2 şi  OS X 10.11 El Capitan. Totuşi, în ceea ce priveşte El Capitan, Apple ar putea să dezvăluie mai multe la evenimentul din Octombrie.

Există posibilitatea ca Apple să anunţe şi noi iPad-uri şi Mac-uri pe 9 septembrie, dar mai mult ca sigur va organiza un al eveniment cu această ocazie.

Până una alta aşteptăm data de 9 septembrie să vedem ce surprize ne-a pregătit Apple!


Poate te intereseaza si