Samsung Galaxy S6 Edge+ Orange Smartphone Testers

Ne aflăm în weekend, am început progamul Orange Smartphone Tester iar telefonul propus este Samsung Galaxy S6 edge+. Pe parcursul acestui weekend am realizat poze, testat durata de viată a bateriei cât și înregistrarea video.

Sâmbătă seara, telefonul Samsung Galaxy S6 edge+ primit în campania Orange Smartphone Teste a avut cinstea de a fotografia diverse momente din timpul nunții la care am luat parte. Samsung s-a asigurat de faptul că S6 edge+ poate realiza fotografii de o calitate foarte bună, nici modul video nu a fost neglijat, acesta înregistrează foarte bine și ne-a uimit plăcut.

Despre camera lui Samsung Galaxy S6 edge+

Camera frontală aplică o editare automată pozelor realizate. După ce ți-ai făcut un selfie, în calitate de reprezentantă a genului feminin, poți să te declari mulțumită de supriza acestei editări ce te face să uiți de fondul de ten. Acest lucru, nu este agreat de toate persoanele, fie că ne gândim la sexul masculin sau feminin, sunt momente când îți dorești poze cât mai naturale.

Autonomia bateriei

Experiența de până acum cu iPhone-ul din dotare ne-a învățat șă nu plecăm la evenimente unde nu avem acces la o priză, fară bateria încarcată complet. Telefonul cu ecran curbat de 5.5 inch, ne-a oferit o autonomie foarte bună. Timp de 10 ore, telefonul s-a comportat foarte bine, procentele bateriei au scăzut încet și natural în raport cu utlizarea telefonului. Știm bine, rețelele sociale ne-au făcut să verificăm destul de des ce se mai întâmplă și automat bateria are ceva “de lucru” în acest caz. Important este să menționăm faptul că pe tot parcursul acestor ore, telefonul a utilizat rețeaua de date mobilă furnizată de Orange, conexiune 4G.

Dimineață telefonul avea procentul la baterie 25% și cu succes a rezistat până la ora 10, atunci când am decis că este momentul să ne oprim din somn.

Poze realizate cu Samsung Galaxy S6 edge +

Te-am făcut curios cu testul nostru ce durează 3 săptămâni? Dacă vrei sa cunoști lucruri despre S6 edge+, nu ezita să ne comuncii în secțiunea de comentarii.

Poate te intereseaza si